63 degree egg with potato foam and chives レシピ

63 degree egg with potato foam and chives
この記事をお気に入りに追加する 1 おいしそう! 1
ピスナッチ あけみ (Peasnatch Akemi)さん
ピスナッチ あけみ (Peasnatch Akemi)さん
  •     彼  友達  お客様
  •    普段の食卓 お祝いごと 誕生日 バレンタイン
Everybody enjoyed the dish.
  • 調理時間:30分1時間
  • 人数:2人分

料理紹介

63 degree egg with potato foam and chives

材料

  1. egg 5
  2. potato 1
  3. heavy cream 40% of potato
  4. butter 25% of potato

作り方

  1. 1.

    Cook egg 40-45 minutes at 63 degree and separate egg yolk and egg white.

  2. 2.

    Boil the potato until potato is tender. (About 15-25 mins) Drain the potato and pass it through a ricer.

  3. 3.

    Warm up butter and heavy cream.

  4. 4.

    Convine together.

ワンポイントアドバイス

Ricer is better than food processor.

記事のURL:

  • (ID: r616240)
  • 2013/07/11 UP!
コメントを書くにはログインが必要です。ログインする>>

もっと見る>>スペシャル企画
HOT TOPICS

↑63 degree egg with potato foam and chives | レシピブログTOP